pipboy Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2004 penamı nasıl alacağım?sonra e-maille bağlantıya mı geçicekler.doorudan mail attım adres falan istemediler[signature][hline]Brothers everywhere, Raise your hands into the air, We warriors, warriors of the world. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natural Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2004 şimdi ziledim bende programı çok güzeldi cem köksal penası ha iyi tebrikler:)[signature][hline]Bu sayfadaki içerik, benim kişisel görüşlerimi belirtmektedir. paticik.com burada yazılı olanlar hakkında hiçbir yasal sorumluluk kabul etmemektedir. :rock::rock::rock: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pipboy Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2004 peki nasıl alabilirim bilgin var mı ?[signature][hline]Brothers everywhere, Raise your hands into the air, We warriors, warriors of the world. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2004 pena lol[signature][hline]:D---:D:D:D-:D :D----:D--:D-:D :D:D-:D:D:D-:D:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norton_Antor Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2004 bende kazandım da büyütecek birşey yok.ben adrsimi maille bildirdim biraz önce. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2004 zuahhaah cem köksalın penası mı,sıradan bi pena alıp verecekler yaw alt tarafı ne abartıyorsunuz :) rockistanbulda izlemiştim cem köksalı off allahım off,hemde o sahnede görevliydim baya yakından izledim süperdi çok beğenmiştim.[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norton_Antor Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2004 ya adamın şarkılarını falan sevmiyorum turrrr şeklinde de birkaç tavsiye için mailş atabilirim belki menfaat olayı yani:) programda maillere cevap verdiğini söyledi...bir de vermeyecek sanki adam rockstar olmuş a hava atıo:) [Bu mesaj Norton_Antor tarafından 04 Ağustos 2004 23:57 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
metboy Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2004 bir kerede iron maidenın özel albümünü veriyorlardı, eddie nin adını sordular =) eddie diye mail attım sorar sormaz eleman, yani yinede benden önce atmışlar tebrik ettim atan kişiyi =)[signature][hline];;suitfly | icq | msn: [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norton_Antor Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2004 bu cem köksal çok yorucu birşeyler çalıyor ma ya.kafma şişti dinlerken Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2004 said: Norton_Antor, 05 Ağustos 2004 00:40 tarihinde demiş ki: bu cem köksal çok yorucu birşeyler çalıyor ma ya.kafma şişti dinlerken ya nolur sen bgn thread atma,bgn koparıyosun beni :lol:[signature][hline]Norton_Antor, 04 Ağustos 2004 04:11 tarihinde megadeth'in son albümü the system has failed hakkında konuşurken demiş ki: windows konulu bir albüm galiba:) :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bathory Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2004 sıradan bi pena deil ki ben rockistanbulda aldım cem köksaldan üstünde imzası olan cok $ık bi pena kesinlikle tebrikler kazananlara Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norton_Antor Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2004 said: Bathory, 05 Ağustos 2004 01:15 tarihinde demiş ki: sıradan bi pena deil ki ben rockistanbulda aldım cem köksaldan üstünde imzası olan cok $ık bi pena kesinlikle tebrikler kazananlara öptüm öyleyse:D:):P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
metboy Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2004 ben jazz3den başka penayla çalamıyorum yani malmsteen gelip penasını verse yok sağol derim =p[signature][hline];;suitfly | icq | msn: [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Caranlothwen Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2004 çerçeveletip asarsın duvarına ya illa çalmak mı lazım??[signature][hline]Bayan Sahibinden Az Kullanımlış Araba Satlılır Hadi anlatım bozukluğunu bulun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
metboy Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2004 aeheh gerçekmi sandın =p malmsteen penasını verse eliyle birlikte alırım.[signature][hline];;suitfly | icq | msn: [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lizardking Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2004 nıha bendede uriah heepin gitaristinin penası vardı şimdi yok kaybettim :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natural Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2004 .. picking sweep picking miydi arkadaşlar?[signature][hline]Bu sayfadaki içerik, benim kişisel görüşlerimi belirtmektedir. paticik.com burada yazılı olanlar hakkında hiçbir yasal sorumluluk kabul etmemektedir. :rock::rock::rock: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
metboy Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2004 said: Delanoresse, 05 Ağustos 2004 03:18 tarihinde demiş ki: metboy zaten malmsteenin penalari jazz3 hehe beyazlarindan hah bak şimdi gözüme girdi ;p[signature][hline];;suitfly | icq | msn: [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Predator Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2004 aha programı kaçırdık tüh be :) tekrarı pazardı heralde neyse o zaman izleriz[signature][hline]Uzun bir süreden sonra sakallarını kesen sharky, 13 Temmuz 2004 01:53 tarihinde demiş ki: Eerrm bu daha cok boyle nasi diyim. Limp Bizkit in solisti gibi oldum yau.. No one knows what it`s like diye baslayasim geliyor her aynaya bakisimda. Jarlaxle, 15 Temmuz 2004 10:51 tarihinde demiş ki: Markası Asus sa normaldir.İçinde cd olmasa bile bazen efkarlanıp böğürmeye başlıyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norton_Antor Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2004 said: Natural_Jedi, 05 Ağustos 2004 10:39 tarihinde demiş ki: .. picking sweep picking miydi arkadaşlar? ewt ona da hemen mesaj attım belki başka birşey dah akazanmışımdır:) pena önemli bir faktör bu arada ya.benim 1.5 senedir kullandığım 0.6 ibanez pena var bir tane başka birşeyler çalamıyorum.bir ara gidip 20 tane falan almam lazım ondan bendekini kaybediyorum buluyorum falan arasıra çünkü:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2004 said: Norton_Antor, 05 Ağustos 2004 15:46 tarihinde demiş ki: said: Natural_Jedi, 05 Ağustos 2004 10:39 tarihinde demiş ki: .. picking sweep picking miydi arkadaşlar? ewt ona da hemen mesaj attım belki başka birşey dah akazanmışımdır:) pena önemli bir faktör bu arada ya.benim 1.5 senedir kullandığım 0.6 ibanez pena var bir tane başka birşeyler çalamıyorum.bir ara gidip 20 tane falan almam lazım ondan bendekini kaybediyorum buluyorum falan arasıra çünkü:) gitarda çalarım penamda ibanez diyosun yani :) evet haklısın norton tıpkı baterideki bagetler gibi bir markaya alıştın mı başkasını yadırgıyorsun.Mesela ben Vic Firth veya Regaltıpden başka baget kullanamıyorum asadasad[signature][hline]Norton_Antor, 04 Ağustos 2004 04:11 tarihinde megadeth'in son albümü the system has failed hakkında konuşurken demiş ki: windows konulu bir albüm galiba:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norton_Antor Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2004 yok olay penanın ibane olması değil.küçük rahat ve tam istediğim kalınlıkta.kalem de 0.6 kullanıyorum zaten:P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wendigo Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2004 said: Delanoresse, 05 Ağustos 2004 03:18 tarihinde demiş ki: metboy zaten malmsteenin penalari jazz3 hehe beyazlarindan doğrudur kapmıştım ankarada bi tane.. duvarda duruyo ;)=[signature][hline]smthng about sx&drt :: profocio hosting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2004 pena sucks! :P[signature][hline]unity100, 18 Temmuz 2004 22:05 tarihinde demiş ki: bababababababa ba. ahelogg ahelog hele hele helelehlelelee. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norton_Antor Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2004 said: horacegoesskiing, 05 Ağustos 2004 22:04 tarihinde demiş ki: pena sucks! :P bazen senin gibi düşünüp elle çaldığım oluyor:)[signature][hline]administrator error Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar